Contacteer ons
Guo

Telefoonnummer : +86-16620983840

Shenzhen Sinrui Technology Co., Ltd.

De Technologieco. van Shenzhensinrui, Ltd wijdt in de dienst en de kwaliteit.

  • Shenzhen Sinrui Technology Co., Ltd.
  • Shenzhen Sinrui Technology Co., Ltd.
  • Shenzhen Sinrui Technology Co., Ltd.
  • Shenzhen Sinrui Technology Co., Ltd.
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verkoper
Merken Sinruitechnologie Aantal werknemers 50~100
Jaarlijkse omzet Opgericht Jaar 2005
Export pct 70% - 80%
Inleiding

De Technologieco. van Shenzhensinrui, Ltd is een geïntegreerd high-tech bedrijf zich specialiseert in onderzoek, ontwerp, vervaardiging en het verkopen, die in 2005 werden opgericht. De fabriek bezit een professioneel technisch team dat zich op de ontwikkeling en de productie van hardwarevorm, plastic vorm, Hoge Precisiemetaal Gestempelde Delen, elektroschakelaar, draaduitrusting, rf-schakelaar, rf-kabelassemblage, rf-Antenne meer dan tien jaar concentreert. De fabriek levert elke inspanning om hoogte - kwaliteitsproducten, snelle levering en de professionele dienst voor klanten te verstrekken.

 

De belangrijkste producten van de Technologieco. van Shenzhen Sinrui, Ltd

Schakelaar: zoals speldkopbal, vrouwelijke kopbal, eindraad, draad aan draad, draad om schakelaar, IDC-schakelaar, Wafeltjeschakelaar, vakje kopbal, uitwerperkopbal, rond gat, ronde naald etc. in te schepen. Onze Producten kunnen andere merkproducten volkomen vervangen.

 

Hoge frequentie coaxiale schakelaars en coaxiale kabelassemblage: ZOALS SMA, SMB, MCX, MMCX, BNC, BMA, N, L9, L29 (7/16DIN), UHF COAXIALE SCHAKELAARS. De fabriek kan ook coaxiale kabelassemblage assembleren.

 

Draaduitrusting en Kabelassemblage: zoals flexibele vlakke kabel, machtslijn, computer randkabel, de videokabel van AV, batterijkabel, de uitrusting van de veiligheidsdraad, industriële kabelassemblage, automobieldraaduitrusting, medische kabel etc. De fabriek verleent ook de aangepaste diensten met inbegrip van allerlei draaduitrusting en kabelassemblage.

 

Precisiehardware die stempelt: zoals schilddekking, de lente, granaatscherf, kopernaald, ronde naald, vierkante lijst, terminal, zekeringstussenvoegsel, bevestigingsmiddel, mobiele telefoon en hardwaretoebehoren, autohardwarevervangstukken, industriële hardwaretoebehoren, enz.

 

De Sinruifabriek heeft strikt het ISO-beheersysteem van de 9001:2015kwaliteit gevestigd en afgedwongen. Wij hebben ook geschikt om hoogstaande en betrouwbare producten voor klanten te verstrekken. Bovendien, wij bieden ook snelle en stabiele levertijd voor klanten aan.

 

Onze bedrijfsfilosofie: kwaliteit eerst, klant die eerst, de wereld verbindt.

 

Ons milieubeleid: verblijf bij wetten en verordeningen, gezette middelen in rationeel gebruik, opbrengst het groene product, voorlichting van milieu verbetert en het milieu constant verbetert.

Geschiedenis

Co. van de Sinruitechnologie, Ltd werd gevonden in 2005, dat een geïntegreerd high-tech bedrijf zich specialiseert in onderzoek, ontwerp, vervaardiging en het verkopen is.

 

Na de ontwikkeling van 15 jaar, bezit de fabriek een professioneel technisch team dat zich op de ontwikkeling en de productie van hardwarevorm, plastic vorm, Hoge Precisiemetaal Gestempelde Delen, elektroschakelaar, draaduitrusting, rf-schakelaar, rf-kabelassemblage, rf-Antenne meer dan tien jaar concentreert. De fabriek levert elke inspanning om hoogte - kwaliteitsproducten, snelle levering en de professionele dienst voor klanten te verstrekken.

 

De Testende Hoek van R&D:

De rechte Vrouwelijke Schakelaar van Sma 50 Ohmrand zet Sma-Schakelaar Verschillende Grootte op

Dienst
China Shenzhen Sinrui Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

De testende Hoek van R&D

Sinrui heeft een R&D-team met meer dan 15 leden, en uitgerust met volledige productie en ontwikkelde laboratoria. Sinrui kan verstrekken
klanten douane-ontwerp en douane-merk producten en de dienst.
Als u producten nodig hebt, maar u zag geen gelijkaardige producten, bent u welkom om aan ons samen met uw tekening of gegevens te schrijven
het blad, onze ingenieurs en ontwerpers zullen het beste proberen om u te verstrekken een oplossing en een aanbieding.
Ons Team